هنرجويان ايلامي با پيشينه هنر ايران آشنا مي‌شوند

سرپرست معاونت صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(CHTN) گفت:با ارسال اين کتابچه به نمايندگي‌هاي ميراث فرهنگي در شهرستان‌ها،بخش‌هاي مختلف اين کتابچه در 10 ساعت آموزش داده مي‌شود.

حميد بختياري با اعتقاد بر اينکه هنرجويان صنايع دستي بايد ضمن آشنايي با قدمت و تاريخ رشته مورد علاقه،با پيشينه هنر ايران آشنا شوند، گفت:مربيان تمام واحدهاي آموزشي موظف به آموزش اين کتابچه به هنرجويان هستند.

وي خاطرنشان کرد:ايران،فروزان تمدن ديرپاي،پربار و پويا در راستاي تطور،تحول و اعتلاي فرهنگ و تمدن انسان،نقش ويژه‌اي در پيشبرد فرهنگ و تمدن جوامع بشري ايفا کرده است.

اين مقام مسؤول در اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام ادامه داد:اکنون شناخت و باز آفريني هنرهاي سنتي به عنوان ضرورتي جدي در برابر نسل ما قرار گرفته است تا از يک سو بتوان به هويت تاريخي و ميراث خودي به خوبي تکيه کرد و از سوي ديگر هنرهاي کهن را با شيوه‌هاي نوين زنده نگاه داشت و در زندگاني امروز وارد کرد.

بختياري در معرفي اين کتابچه گفت:در بخش نخست با عنوان تاريخ هنر ايران باستان ضمن توضيح مختصري درباره تمدن و هنر ايران باستان به معرفي رشته‌هايي همچون پيکر سازي و برجسته کاري،فلز کاري و...، هنرهاي هخامنشي ،ساساني و اشکاني پرداخته شده است.

سرپرست معاونت صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام تصريح کرد:در بخش دوم با عنوان تاريخي هنر ايران پس از دوران اسلامي،به اختصار توضيحاتي درباره فرهنگ و هنر ايران بعد از اسلام ارائه شده است.

وي گفت:در اين بخش هنر سلجوقي(نقاشي و کتاب آرايي،تجليد،سفالگري و...)،هنر مغول(نقاشي و کتاب آرايي،خوشنويسي و تذهيب)،هنر دوره تيموري(کاشي کاري،قاليبافي و...)،هنر دوره صفويه(تجليد،کاشي‌کاري،قاليبافي و...)،هنر در عهد زنديه و قاجاريه(نساجي،سفالگري،کاشيکاري و...) معرفي شده است.

خاطرنشان مي‌شود،کتابچه\"تاريخ هنر ايران\" در 31 صفحه توسط سرپرست معاونت صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام گردآوري شده است.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389100217